☎ 060 / 3572 888
Akcija dok traju zalihe! Kupi 2 kreme u tubi Body beat 150 ml i Infinity 150 ml i jednu dobijaš GRATIS.
Read More
Poštovani korisnici, Obaveštavamo Vas da je naš studio za sunčanje u Bulevaru Milutina Milankovića 26 trajno zatvoren. Za najbliži studio za sunčanje pogledajte – Bulevar Zorana Đinđića 81.   Hvala na razumevanju.
Read More
Nagrađujemo vašu kreativnost Prateći svetske trendove i razvoj društvenih mreža u Srbiji i Svetu, odlučili smo da deo toga prenesemo i na naša studija za sunčanje, nagradimo vašu kreativnost, ali pre svega želimo da se svi super zabavimo i upoznamo. O čemu se zapravo radi? Ukoliko posećujete neki od naših studija za sunčanje, potrebno je uraditi sledeće: Osunčate se u nekom od aparata koji se nalaze u studiu za sunčanje. Napravite interesantan SELFIE tako da se u pozadini jasno i ne dvosmisleno prepoznaje naš studio za sunčanje. Objavite SELFIE na svom INSTAGRAM profilu, dodate HASHTAG #megasun_studiozasuncanje i adresu studia. Sakupite najviše lajkova i(ili) komentara do kraja meseca. Osvojite neku od vrednih nagrada. Kako ne bismo propustili da uključimo vaš SELFIE prilikom prebrojavanja, molimo Vas da dodatno prijavite vaš INSTAGRAM profil na našem sajtu www.studiozasuncanje.com.
Read More
Sa ponosom Vas obaveštavamo da nas od 1.februara možete posetiti na još jednoj lokaciji, u ulici Milutina Milankovića 26, kod Sava Centra. U prelepom ambijentu opremljenom sa četiri najnovija solarijuma, dočekaće Vas neko od našeg ljubaznog osoblja i učiniti Vaš boravak prijatnim. Od 1-5.februara za sve naše mušterije gratis sunčanje. Čekamo vas!
Read More
Zbog velikog interesovanja, odlučili smo da produžimo našu akciju “5 minuta gratis” do kraja januara. U samo par koraka kliknite ovde i registrujte odmah. Ova promocija je završena, hvala svima!
Read More
– Da li mogu da nosim kontakt sočiva u toku sunčanja u solarijumu? Uvek treba da nosite zaštitne naočare tokom sunčanja kako bi zaštili osetljivu kožu oko očiju. Pacijenti koji su imali operaciju očiju neophodno je da nose naočare. UV zraci ne mogu da prođu ukoliko držite zatvorene oči i u isto vreme nosite naočare. Ipak, preporučujemo da skinete sočiva pre sunčanja. Usled toplote dolazi do efekta sušenja koje može da izazove osetljivost očiju i kao posledica da nastanu nepoželjne reakcije. – Da li mogu da koristim solarijum tokom trudnoće? Da, možete. Tokom normalne trudnoće ne treba da se suzdržavate. U zavisnosti od stadijuma trudnoće, treba da izbegavate stres tela koje je izazvano dugim sunčanjem (pitajte svog lekara ukoliko imate neke sumnje). – Da li mogu da koristim solarijum ako uzimam lekove? Neki lekovi mogu da izazovu negativne reakcije, kao što je crvenilo, alergije i sl. Lekovi koji spadaju u ovu kategoriju su: antibiotici, anti-depresanti… Uvek se konsultujte sa svojim lekarom pre sunčanja. – Da li se sunčanje preporučuje tokom prehlade? Sunčanje u solarijumima tokom prehlade se ne preporučuje. Ukupan stres tela ili cirkulacije može postati visok. Takođe, efekti na imuni sistem, mogu imati negativne posledice na tok Vaše bolesti. […]
Read More