Otvoriti studio za sunčanje može biti izuzetno profitabilan posao za one koji su strastveni prema lepoti i zdravom izgledu kože. Detaljno ćemo istražiti kako otvoriti i uspešno voditi studio za sunčanje, pružiti savete za izbor opreme, kao i upozoriti na potencijalne probleme. Zašto otvoriti studio za sunčanje? Industrija samopotamnjivanja konstantno raste. Ljudi sve više teže zdravom i preplanulom izgledu kože. Studio za sunčanje megaSun nudi sigurniju alternativu, omogućavajući klijentima da postignu željeni ten bez izlaganja štetnim UV zracima. Osim toga, raznolikost tretmana i nijansi koje možete ponuditi čini ovaj biznis izuzetno profitabilnim, posebno tokom letnjih meseci i pred odmorske sezone.     Kako otvoriti studio za sunčanje? Istraživanje tržišta i planiranje Prvi korak ka otvaranju studija za sunčanje je temeljno istraživanje tržišta. Razumite potrebe i želje vaše ciljne publike, kao i ponudu konkurencije. Ovo će vam pomoći da identifikujete praznine u tržištu i prilike za diferencijaciju. Razmislite o lokaciji vašeg studija; idealno bi bilo da se nalazi blizu fitness centara, spa centara ili u prometnim urbanim oblastima kako biste privukli veći broj klijenata. Zakonski zahtevi i licenciranje Upoznajte se sa lokalnim zakonima i regulativama koje se odnose na otvaranje i rad studija za sunčanje. Potrebno je obezbediti sve neophodne dozvole […]
Read More
U poslednje vreme, solarijumi su postali predmet intenzivnih debata i istraživanja, posebno kada je reč o njihovom uticaju na zdravlje. Dok su neki izveštaji naglašavali potencijalne rizike povezane sa upotrebom solarijuma, sve veći broj naučnih studija ukazuje na to da umereno i kontrolisano izlaganje UV zračenju može imati pozitivne efekte na zdravlje čoveka. Razbijanje mitova o solarijumima Mit 1: Solarijumi povećavaju rizik od melanoma Nedavne studije, uključujući kritičku analizu izveštaja Evropske komisije i Svetske zdravstvene organizacije, ukazuju na to da trenutno naučno znanje ne podržava zaključak da upotreba solarijuma direktno povećava rizik od raka kože. Kritički osvrti sugerišu da su prethodne procene bile zasnovane na nepotpunoj i nekritičkoj analizi literature, te da je potrebno uravnoteženije sagledavanje dostupnih podataka. Mit 2: Ne postoje zdravstvene prednosti u korišćenju solarijuma Suprotno uobičajenom verovanju, izlaganje UV zračenju u kontrolisanim uslovima, kao što su solarijumi, može doprineti proizvodnji vitamina D, ključnog za očuvanje zdravlja kostiju, imunološkog sistema i smanjenje rizika od brojnih hroničnih bolesti. Mit 3: Svi oblici UV zračenja su jednako štetni Često se misli da su svi oblici UV zračenja jednako štetni za kožu i zdravlje. Međutim, solarijumi omogućavaju kontrolisano izlaganje UV zračenju, gde se intenzitet i vrsta zračenja (UVA i UVB) mogu […]
Read More
Akcija dok traju zalihe! Kupi 2 kreme u tubi Body beat 150 ml i Infinity 150 ml i jednu dobijaš GRATIS.
Read More
Poštovani korisnici, Obaveštavamo Vas da je naš studio za sunčanje u Bulevaru Milutina Milankovića 26 trajno zatvoren. Za najbliži studio za sunčanje pogledajte – Bulevar Zorana Đinđića 81.   Hvala na razumevanju.
Read More
Nagrađujemo vašu kreativnost Prateći svetske trendove i razvoj društvenih mreža u Srbiji i Svetu, odlučili smo da deo toga prenesemo i na naša studija za sunčanje, nagradimo vašu kreativnost, ali pre svega želimo da se svi super zabavimo i upoznamo. O čemu se zapravo radi? Ukoliko posećujete neki od naših studija za sunčanje, potrebno je uraditi sledeće: Osunčate se u nekom od aparata koji se nalaze u studiu za sunčanje. Napravite interesantan SELFIE tako da se u pozadini jasno i ne dvosmisleno prepoznaje naš studio za sunčanje. Objavite SELFIE na svom INSTAGRAM profilu, dodate HASHTAG #megasun_studiozasuncanje i adresu studia. Sakupite najviše lajkova i(ili) komentara do kraja meseca. Osvojite neku od vrednih nagrada. Kako ne bismo propustili da uključimo vaš SELFIE prilikom prebrojavanja, molimo Vas da dodatno prijavite vaš INSTAGRAM profil na našem sajtu www.studiozasuncanje.com.
Read More
Zbog velikog interesovanja, odlučili smo da produžimo našu akciju “5 minuta gratis” do kraja januara. U samo par koraka kliknite ovde i registrujte odmah. Ova promocija je završena, hvala svima!
Read More