Profesionalna studija za sunčanje!

Profesionalna Fresh Cosmetics studia za sunčanja nalaze se na deset različitih lokacija u gradu i već punih 18. godina sinonim su za visok kvalitet usluge koju pružaju.

Više o nama...

Profesionalna Fresh Cosmetics studia za sunčanja nalaze se na deset različitih lokacija u gradu i već punih 18. godina sinonim su za visok kvalitet usluge koju pružaju. Deo su istoimene kompanije koja se bavi prodajom, montažom i servisom novih i polovnih solarijuma, kao i uvozom i distribucijom popularnih čokoladnih lampi i Asther kozmetike za sunčanje.

Naši saloni opremljeni su najsavremenijim megaSun solarijumima visokog kvaliteta, a stručno i ljubazno osoblje je tu da Vas upozna sa osnovnim pravilama kako bi Vaš ten imao savršen izgled kao rezultat sunčanja u Fresh Cosmetics studijma. 

Trudimo se da prilikom posete našim salonima klijentima pružimo nezaboravni osećaj glamura, zato smo se i opredelili za najsavremenije megaSun solarijume sa čokoladnim lampama. Tajna Hot Chocolate Brown lampi jeste da nakon prve seanse sunčanja (6 ili 9 minuta) odmah vidite određene rezultate. Dobija se prirodno čokoladno braon boja, a zahvaljujući novoj tehnologiji, sunčanje ovim lampama je zdravije, jer spektar zraka utiče samo na gornji sloj kože u epidermu. Samim tim rezultati sunčanja su dugotrajniji za 3-4 dana u odnosu na rezultate sa bilo kojim drugim lampama.

Pored Chocolate Brown lampi možete da se opredeliti i za korišćenje novih Premium Royal Gold lampi. Željeno preplanuli ten bez crvenila, koža koja posle nekoliko tretmana izgleda znatno svežija i mlađa, samo su neke od prednosti koje smo Vam omogućili ukoliko ste se odlučili za korišćenje Royal Gold OxyTan i Royal Gold Hybrid Tehnology lampi.

Zdrava i negovana koža budi osećanje samouverenosti kod većina prepadnica nežnijeg pola, zato Vam u našim studijima za sunčanje pored vrhunskih solarijuma nove generacije preporučujemo i Asther kozmetiku, koja Vašoj koži vraća izgubljenu hidrataciju i u isto vreme znatno povećava rezultate samog sunčanja.

 

Vaš savršen, zdrav, preplanuli ten je naša najbolja preporuka.

Posetite Fresh Cosmetics studie za sunčanje i uverite se u to sami!

Fresh Cosmetics d.o.o.

Naš partner Tobias Rottau iz fabrike lampi za sunčanje UV POWER Nemačka.


0

Dana sa Vama
Hvala Vam na poverenju koje nam ukazujete poslednjih 18 godina.

0

Sunčanja do sada
Hvala Vam što svakodnevno koristite naša studija za sunčanje.

0

Registrovanih korisnika
Svakodnevno nagrađujemo naše lojalne korisnike posebnim promotivnim cenama i paketima.